2015. augusztus 8., szombat

Prológus

Azt hiszed, tudod ki vagy. Azt hiszed, ismered a családod múltját; mindent tudsz róluk. Azt hiszed, hogy normális életed van; hogy mikor felnőtté válsz,  szerető férjed és csodálatos gyerekeid  lesznek. De ez hazugság. Sosem ismerted igazán a családodat. Sosem tudtad, hogy nem lehet normális életed. És ez mikor is derül ki? Mikor életed legboldogabb időszakát éled. 
Sosem fájt még nekem valami ennyire. A szeretteid becsapnak, mondván, csak óvni akarnak valamitől. Valamitől, amit még ők sem ismernek igazán.
Szerinted milyen érzés, mikor felhívnak telefonon és egy ismeretlen férfi hang közli, hogy eltűntek a szüleid, nyomokat viszont a rendőrség sem talált? Aztán hirtelen egy sötét szobában találod magad, ahol megkínoznak és a szüleidről faggatnak olyan dolgokról, amikről neked fogalmad sincs.  Nem hisznek neked, nem állnak meg, te pedig már a halálért könyörögsz. Nincs kegyelem. Folytatják, te pedig képtelen vagy bármit is tenni, tűrnöd kell, hiszen nincs menekvés. 
Hiába ment meg valaki, te már nem leszel a régi. Remegnek a végtagjaid, menni se bírsz a fájdalomtól, de most nem adhatod föl! Az életed a tét! Hiába, te úgy érzed megszűnik a világ létezni, a feketeség húz magával a halál torkába, de téged már ez sem érdekel. Valakit azonban igen. Meg akar menteni. Azt akarja, hogy élj! De ugyan miért? A családod eltűnt, fogalmad sincs, hol lehetnek, te pedig a vérveszteségtől alig látsz. Ez után milyen élete lehetne egy ilyen embernek? Normális? Ugyan...Vagy feláll, és képes szembenézni ezzel, vagy feladja, és meghal!


Sziasztok!
Hű, hol is kezdjem? Nos, akkor kezdjük ott, hogy Laine-vel azt beszéltük, hogy szeptember közepén nyitunk, de nem bírtuk ki, így most augusztus eleje lett belőle.  Aztán szeretnénk megköszönni az ABD fantasztikusan tehetséges lányainak, Angel-nek és Ammie-nek ezt a gyönyörű designt! 
A fejezetek nem lesznek határidőhöz kötve, úgy írjuk, ahogy nekünk kényelmes, ráadásul mivel van egy bétánk, Ammie, tőle is fog ez függeni. Reméljük tetszett a prológus, illetve ha nem, azt is írjátok le, hogy miért nem!
Xx, Ashley

2 megjegyzés: